kolmapäev, 20. mai 2009

Nädalavahetuse Nõva matkast.

Piisavalt on nüüd laupäevasest matkast möödas:) Täna võtsin maaameti kodulehel oleva kaardi abiks ja tippisin nii täpselt kui suutsin (päris täpne see siiski veel pole sest ebnamus aega luges ju Ranno kaarti) punkte sisse ,et teada saada teekonna pikkust.Kui olin ringiga tagasi Nõva poe juurde parklasse jõudnud näitas kaardinurgas kilomeetriteks 20,5. Niisiis 6 tunniga ligi 20 kilomeetrit seekord.Kui sinna lisada veel Tänav ja Veskijärve juures tulnud lisakilomeeter siis 21,5. Päris lõbus üritus oli. Ja muidugi ilusa punkti pani kohtumine rästikuga.Nüüdseks olen siis täiesti kindel ,et tegu oli rästikuga:D Kuigi värvus tekitas nii mõneski kahtluseid.Küsisin ka ühe pedagoogi käest millest pruun värvus? Kui pilti nägi ütles ,et äsja ärganud - veri pole veel korralikult käima saanud:) Ju siis on kuidagi sellega seotud ,et nagu nad on temperatuuri suhtes päris tundlikud ja kuidagi talveunest ärkamine mõjutanud. Tegelikult oli see matk minu jaoks ikka suhteliselt väsitav ka:) Õhtust eurovisiooni ma ei üritanudki vaadata ,vaid magama kohe kui kott.Siis lisa boonusena ei suutnud hommikul telefoni äratuse peale ärgata ,et rongile minna.Sedasi jäi siis minu poolt kahjuks ära ka Aegviidu - Tallinn suunaline rattasõit:( Ärkasin siis kui ranno rongist helistas:D Ja päeval tegin veel ühe lisauinaku nii igaks juhuks. Lõpuks ,et midagigi liigutada tegin õhtul vähemalt ühe jooksuotsa.
Varsti peaks trennileboelu läbi saama ja tõsisemalt liigutama hakkama. Siin viimases kommentaaris on tulnud mõned küsimused.Vastaks siis nednele ka :) Esiteks nagu ütlesin eesmärgid ei muutu.Jäävad samad mis aasta algul püstitatud.Niih järgmine võistlus? Hetkel ei oskagi õelda. Võimalik ,et ajan enda valmisoleku võistluseks harku järveks korda. Ja mis puutub maratoni siis nagu teada Berliini variandist ma just kõige suuremas vaimustuses pole.Praeguse hetkega on kõige suuremate soosikute hulgas itaallased(Veneetsia,Firenze,Milano) neist esimene suurfavoriidi seisuses.Aga veel pole mõtteid Kölni kohta ka maha matnud.Tegelikult järgmise kuu lõpuks tuleb ära otsustada siis on vähemalt kindel siht mille suunas tööd rabada.Praegu on selline tuim sihitu pingelangustrennikuu.

1 kommentaar:

Riku ütles ...

marsruudis on küll mõned mälulüngad, aga jah tundub, et üle 20 kiltsa tuli kokku küll.

muide pühapäevane rattasõit oli päris äge - kokku miski ca 123kilti (aegviidus unustasin kohe spidoka peale panemata), millest mingi 45 maastiku, 3kiltsa laudteed ja ülejäänud siis asfalt. linnas olime tagasi umbes kella kuue paiku. samas kiirusrekord jäi ületamata, sest ootamatult oli enamikust ajast vastutuul. ka seal kus oleks oodanud taganttuult. seepärast ka plaan see pühapäev väike tiir teha. tartu rr läheneb :-)