pühapäev, 25. oktoober 2009

Hommikune jooks,Marimetsa raba ja jõusaal.


Kuna ühed hullud tahtsid keset külma ,märga ja vesist sügist rappa minna siis aeti mind hommikul varakult jooksuotsale.Polegi ammu nii vara ja valges jooksmas käinud:)Ega ei jõudnudki kaua toibuda kui juba oli auto ukse taga ja nii ma siis tegin kiir asjade pakkimise ja minekut.Kirjade järgi oli matkaraja pikkuseks 7,millegagi kilomeetrit. Millest 2 kilti oli laudteed.Muidugi laudtee oli ühe pisikese lõigu jagu vee all.Plaanisin küll kummarid kaasa võtta,aga need jäid maha.Nii ,et enamuse ajast liikusime märgade jalgadega.Enne laudtee lõppu suutsin väikse käpulitriki ka ära teha:),kus 2 jalga jäid laudade vahele ja 1 käsi oli randmest saadik vees.Üllatavalt palju oli teisigi seal rabas liikumas.Kui meie kohale jõudsime oli 1 auto ...ära minnes oli neid peale meie 4.Nii siis saigi 3 tunniga see 8 kildine jupp maha käidud.Järgmist matka tahaks juba mägisemat:) Peaks taaskord pankrannikule minema.Aga seda juba detsembris.Peale matka sai väikene saunatuur tehtud ja siis peale pisikest pausi veel ka jõusaali.Seal tuli tavapärane ring 3x15ste seeriatega.ja pisut sõudmist veel peale.Nüüd loodaks vaid ,et rabavesi mõnd külmetustõbe kaasa ei tooks.

2 kommentaari:

Jüri Talts ütles ...

Olgu täpsustuseks öeldud, et matkarada pidi olema 7 km, millest 5 laudteed, mitte 2 nagu kirjas sul ...
ja tegelikult see 2 km metsarada kuni laudteeni oli tegelikkuses edasi tagasi oma 4 ikka, seega ma loeks matka pikkuseks pigem ~9 km

Riku ütles ...

Esimene pilt on väga hea. Järgmine kord kui tuleb sissekanne igailmaga trenni tegemisest või treenimisest maastikul või midagi taolist, siis kasuta seda pilti. Nagu rusikas silmaauku.
Muidugi oleks saanud veel parema pildi kui "pildistajaonu" oleks olnud rohkem tasemel :)
Saad ju ise aru, mida pildil annab teinekord parandada. Säriaegadest ja igasugu avadest seekord ei räägigi :)