pühapäev, 2. detsember 2007

Uus hooaeg:pisikene lühikokkuvõte plaanidest ja eesmärkidest.

Tegelikult algas uue hooaja ettevalmistusperiood juba 3 nädalat tagasi..aga noh eesmärgid tulevad siis avalikuks nagu lubatud detsembri alguses:)
Üldiselt võib õelda et ettevalmistus on suunatud põhirõhuga 2008 aasta sügisesse ,kus suure tõenäosusega osalen Berliini maratonil.Kuni sinnani tahaks aega sisustada süstemaatilisema treeninguga kui eelmine aasta...võimalik et kevadise maratoniga(mis kindlasti ei ole peaeesmärk) samas tahaks nädalakese veeta kuskil soojal maal merepinnast pisut kõrgemal sibades ja muidugi joosta niihästi kui võimalik riigisiseseid võistlusi:)
Niisiis peaeesmärgiks on maraton joosta alla 2:54 (kui täpsem olla siis 2:53.49) See tähendab et keskmine kilomeetri aeg maratonil peaks olema 4.07
Tähtsuselt järgmiseks on poolmaratoni rekord viia alla 1:24.00
2007 aasta jäi puhtalt 10K jooksmata..aga kui 2008 sellise jooksu leian siis selle eesmärgiks on 37 minutit. Ja lõpuks siis 5km sprindi sihiks võtaks 17.30 alistamise.Niih sai vist kõik...ahjaa igaksjuhuks äkki õnnestub järvejookse ka teha siis seal oleks eesmärgiks koguaeg 2:45.00. Kõrgemat eesmärki seal ei julge seada sest ma olen selles täitsa kindel et sellele sarjale saab olema mingeid segavaid tegureid.Kokkuvõtteks võiks õelda et põhirõhk jääb ikka pikematele maadele..aga rõõmu teevad ka lühemate distantside õnnestumised ( nagu eelmine hooaeg oli ülemistel joostud 1km isiklik rekord;)) Ja lõpuks mis kõige tähtsam:peamine on terve püsida!

3 kommentaari:

Riku ütles ...

Julged eesmärgid on pool võitu. Maratoni eesmärk (alla 2.54-a) on teistega võrreldes ikka väga karm (5 kilti tegelt ka päris karm), kuid ma loodan, et siiski saavutatav. Ise ma nii julgeid eesmärke ei püstita, aga teades tausta, ega Sul muud ju üle jää. Lance läheb muidu eest :-)

Selleks pead muidugi ühe asja veel ära õppima - teiste tuules jooksmise :-)
Üksi tuult murdes, tempot tehes - seda aega Sa ei saavuta. Okei ... joogipunktides võid tuulest väljuda, mudu jääb jook äkki joomata.
Pealegi Berliinis on ju head jänesed, mäletad :-)

Ain Talts ütles ...

http://pilt.delfi.ee/album/39963/

Kui nüüd hoolikaltg vaadata siis ma oskan tuules joosta;)

Riku ütles ...

Kui ikka viis kilti 17.30-ga ära tuleb, siis pole ekideni EMV-st pääsu :-)
Rapla satsi sobiks ju hästi, vaadates mulluseid tulemusi.