esmaspäev, 21. jaanuar 2008

Pühapäeva hommik bowlinguga.


Näädsa siis ma ju teadsin et mul on veel lootust bowlingus karjääri teha:D Uueks rekordiks võib nüüd kirjutada 135. Ja kusjuures 4 mängu keskmine summa 115,25 ületab ka vana rekordi:) Nii et stabiilne vise on leitud...muidugi välja arvatud viimase vooru otsustavad visked...aga ma töötan selle kallal...et pinge all edaspidi ei murduks;)
Mis puutub jooksutreeningusse siis pühapäevane pikk kross oli päris huvitav:) Harku metsas joostud esimesed 45 minutit olid mõnusad rahulikud...aga siis millegi pärast hakkas pikkamisi tempo ülesse kruvimine...viimased paar kilomeetrit olid siis peaaegu juba et 5K võistluskiirusel...Keskmine pulss siis trenni lõpuks oli 156 ja maksimum 186. Väga hea...vahelduseks aeglasele loksumisele üks kiirem trenn ka vahele:)
Päev varem laupäeval pugesin tormituulte eest peitu Kohila spordikompleksi väiksesse saali kus tiirutasin tunni jagu ringe:)Kahju muidugi et möödund nädal jäi vahele nii ujumine kui jõusaal...aga elab üle...loodan et ei avalda väga suurt mõju eesmärkidele.
Selle nädala plaanidesse kuuluvad siis esiteks spordiarsti külastus reedel...ja pühapäeval...kui ikka ilm väga niruks ei lähe siis matk looduses.Esialgsete plaanide kohaselt Kahala järve ligiduses.
Number 360. Avastasin juhuslikult et selle numbri all läbisin teatavasti oma esimese maratoni...nüüd aga hakkas silma et sama numbrit kandes läbisin ka oma esimese poolmaratoni:) Huvitav kokkusattumus.Peaks äkki õnnenumbriks võtma:)
Ja mõned sõnad ka xdreamist...sellise talvega polegi eriti kahju selleaastasest winterxdreamist mitte osa võtta.Väidetavalt pidi kiireim variant olema ratta/jooksu segu...ühesõnaga...usun et eelmise aasta koha parandamine sellisel variandil oleks suht lootusetu.Õige talvise xdreami ilm on -25C ja sügava lumega:)

4 kommentaari:

Riku ütles ...

Bowlingu tulemuse kohta ütleks, et õige tulemus algab ikka numbriga "2" ja on kolme kohaline :-)
Aga hea on, et tehnikanõksudele pihta hakkad saama. Leiaks nüüd selle "stabiilsusnupu" ka üles.
Pikka krossi vahel ikka vaja kiiremini teha või siis tõusvas tempos. Suvel võiks suisa maratonitempos teha ju.

Jüri Talts ütles ...

Nojah, eks seekord päästis teid piinlikust olukorrast bowlingu saali letitöötaja kiire näpuliigutus, mis puhastas ühe hetkega kogu selle alanduse, mis teid viimase ringi lõpus oleks oodanud ... :D

Riku ütles ...

Alandus???
Kas ma mängisin kusagil teises kohas?? Ma nagu olin omastarust viimast mängu võitmas!
Niiet alandada võid teinekord ehk "superhyperit" :-).
Et, meid kõvasi "bowlingu ässasi" alandada - pead Sa kõvasti veel trenni vihtuma teha :)

Ain Talts ütles ...

Ja ma isegi soovitaks spetsiaalseid harjutusi jõusaalis sangpommiga mis imiteerivad kuuli heitmist:)...peaasi et kedagi ära ei tapa ;)