esmaspäev, 17. märts 2008

2 tundi hängimist Raplamaa kagupiirkonnas

Kui täpsem olla...siis sai pühapäeval taaskord avastatud keava mägesid:) Nüüd siis juba 2 nädalavahetust jutti sealkandis. Seekord sai läbitud kõigepealt sealne kohalik suusa/rattaring.Mille pikkus kui uskuda viitasid oli 3 km.Rada isenenesest oli huvitav...üks korralik tõusude laskumiste rägastik.Nii et kes tahab rattaga tunda maastikusõidu "mõnu" ....siis aga palun...Keava mäed ootavad teid. peale suusaraja läbimist sai siis ka teiselpool teed metsas väike tiir peale tehtud..koos ühe tipu vallutusega ;)..seega kokku pakuksin umbes 5,5 km tunniga.

Edasi sai siis liigutud Kaiu valda...Loosalu-Paluküla matkarajale.Praegusel aastaajal kummikuta raja läbimine kuiva jalaga võimatu...võibolla kuidagi saaks Kaiu poolt minnes Loosalu järveni kuiva jalaga(siinkohal märgiks ära et peale mätastel turnimist ja jalgade leotamist tuli välja et veega kaetud laudtee kasutamine oli parim variant),siiski meil see kuiva jala variant hästi ei õnnestunud:) Seekord jäi siis selle raja teine pool - järvest palukülani minek ka ära sest järveäärde jõudes kadus ka laudtee..ja see nn.rada mis edasi läks polnud just kõige ahvatlevam.

Kokkuvõtteks ütleks ,et parklast järveni ja tagasi distantsilt oli umbkaudu 5600 meetrit ja sealgi kulus meil pisut enam kui tunnike selleks.Nii et 2 tunniga ca 12 km. Ja seal raba kandis tasub olla suht ettevaatlik..kuna laudtee ei ole just kõige parem mida seni nähtud...ja jõle suured kiskjalinnud lendavad ka sealkandis ringi:)

Kui vaadata nüüd tulevikku siis tulev nädalavahetus on teadupärast lihavõtted...ja ega selleks puhuks ka saa väikseid sihte seada..ikka suured - baltimaade kõrgeima tehismäe vallutamine on silmapiiril:)

Kommentaare ei ole: