esmaspäev, 9. veebruar 2009

Lähikontakt Tabasalu pangaga

Ma ootasin sellest pühapäevasest matkast mõnusat kerget lonkimist ilusal asfaltkattega teel ja mõne kerge kuni 7% tõusu võtmisega.Mis aga oli reaalsus: märg lumi, märjad kindad, märgade kinnastega märja lumega 85% kaldenurgaga Tabasalu pangast ülesronimine(ilma julgestusvahenditeta!),märjad jalad,märg merevesi:D. Eih tegelikult tore oli.Sai vähemalt asjalikult 3,5 tundi pühapäevast sisustatud, kuigi ilm polnud just ideaalne.Muidugi see esimene pangast ülesronimine pisut ekstreemne oli ja ka paljajalu veebruaris merevees jalutamine , aga see just pidigi tugevaks tegema;)
Selle matka ajal mul tekkis küsimus palju oleks mööda rannikut minnes Tallinnast Haapsaluni.Pisikeste mõõtmiste abil sain ise umbes 185 km. Idee keerleb peas ,et suve poole võiks üritada mingi nädalavahetus seda jalgsi läbida.Oleks see reaalne? Pakuks et miskine 70 km ikka päevas läbiks:) Samas trass oleks selline kus jääks varuvariant poole distantsi pealt rongile hüpata(paldiski või klooga). Ei siin ei aita midagi muud kui oodata magamiskotiööbimist kannatavaid ilmasid:).
Lõpuks on alanud ka peale 3 kuulist treeningtsüklit esimene jooksupuhkus nädal.Ma arvan et ainukese jooksuotsa jätan äkki laupäeva ja kuhugi sisetingimustesse.Lisaks on plaanis veel pisut ujuda ja arvan ,et ka jõusaali teen ühe külaskäigu. Ja ülejäänud päevadel hakkan pisut mõtlema järgmisele ettevalmistus etapile.Esimese asjana üritan laupäevased pikad otsad ajaliselt kuidagi paika loksutada arvestades ,et 19 aprill on Viinis vaja joosta. Ahjaa ja Pauli raamatuga peaks ka nüüd mõne lehe võrra edasi saama;)

Kommentaare ei ole: