pühapäev, 22. veebruar 2009

Talverõõmud: lumejooks, käpp maha ja unistus soojemast Eestist

Eilsel pikal jooksuotsal (sumbates Kohilas suusaraja kõrval lumes)tabasin end mõttelt ,et miks mul praegu suuski all pole ja siin kõrval kulgeval klaasikarajal ei libise. Eks need mõtted ole tingitud praegu kestvatest maailmameistrivõistlustest.Nii murmaa kui laskesuusa omadest.Ja muidugi oma panuse lisas ka Andrus oma tiitlivõiduga. Peamine põhjus miks ma sel talvel ainult kaheks tunniks olen suusad alla saanud on see,et mul pole ju suuski:D Kindlasti kuuri alt mingid pütilauad leiaksin...kooli ajast vöökohani ulatuvad kepid sebiksin ka, aga vat saabastega tekiks probleeme. Juba aastaid luban endale ,et järgmine talv ostan suusad.Eelmine talv ei näinud sel mõtet kuna ainuke lumi tuli märtsi lõpus 3ks päevaks, ka üleeelmine talv tuli ainult märtsiks lumi maha ja nii see edasi lükkunud ongi :( Ah elan selle talve veel ilma üle ja siis küll ostan:D Senikaua võib ju mõnel nädalavahetusel veel laenusuuskadega sõita.
Kui veel rääkida eilsest 2 tunnisest jooksust siis peale 35 minutit lumes sumpamist ülejäänud aja sisustasin ikka kõvemal pinnasel. Ja kui enamus statistilistest näitajatest on paremad kui eelmisel hooajal siis selle poolest ei jää alla ka talvised "käpamahapanekud":D Nii, et kirjutame aga treeningpäevikusse:10 minutit enne 2 tunni täissaamist panin 5ndat korda sel hooajal külje maha:)
Tänaseks hommikuks mõtlesin teha plaanivälise külaskäigu Lasnamäe halli ,et lühikese dressiga kulgemist harjutada , aga kuna hommikul vasak jalg pisut kahtlane oli siis leppisin ainult ujulaga.Eks siis pea kodus vaikselt hakkama end õhtuti lühikese võistlusdressiga harjutama;)
Täna vist jõudsid mõned tegelased keskeuroopa mäginädalalt tagasi:) Ahoi! Kui te liiga kurnatud pole siis pakkuge teispäevaks midagi välja? Kas või midagi seesugust üritust. Muidu võib juhtuda ,et vedelen niisama kasutult kodus ja tõstan varvastega täringuid ühest toanurgast teise :D
Ja Rikule ka midagi...mul on suurepärane plaan:) Lähme su sünnipäeval Otepää - Tartu jooksumaratonile ;) Tegelikult ma mõtlesin ,et kui lumi kadund siis võiks ikka poolikule minna.Aga jah eks su olematu jooksuvorm ei luba nii pikka üritust läbida;) Ühesõnaga vihjeks ,et kui sa kodus ei taha sünnipäeva pidada siis otepää kant sobib;)

4 kommentaari:

Riku ütles ...

hei, teisipäevasest üritusest ei tulnud midagi välja. ma täiesti juhuslikult peale euroopat ainult haige olnud. eila põhimõtteliselt alles voodist väljusin ja täna esimest korda ka internetti sattusin. loodetavasti nüüd kõik paremuse poole liigumas ... ptui-ptui-ptui.
aga järgmise aasta vabariigi aastapäevaks võin küll midagi organiseerida :-)
sünnipäeva osas jään hetkel vastuse võlgu, eks peab arutama. aga uut laagripakkumist ootan küll huviga.

Riku ütles ...

mäesuusahooaeg läbi. nüüd võiks vaikselt vähe tõsisemalt jooksma hakata. seltsis ikka segasem, näiteks otepääl.
on veel huvilisi või olen ainus kes siin käib?

Ain Talts ütles ...

Ja ma arvasin et sa oled lõplikult ala vahetanud ja sügisel Berliini pulli lähed tegema;)

Riku ütles ...

Eee ... 2,5 nädalat maratonini, et kuulaks huviga mis siis tehtud on ja mis veel plaanis?