pühapäev, 7. juuni 2009

Esmatutvus Pirita terviseradadega.

Sai lastud siis ennast pehmeks rääkida ja tuli osa võtta Ramirendi jooksust mis sel aastal kandis siis nime olümpiajooks.Mäletan ,et üle eelmine aasta kandis ümber Pühajärvejooks seda aunimetust.Kui iga aasta üks jooks aastas on olümpiajooks siis milline oli eelmise aasta oma?
Seekord olin juba varakult stardipaigas kohal 2 tundi enne algust.Sai pisut metsa all,jõe ääres ja treki ümbruses komberdatud ja ümbrust uuritud:)
Jooksu starti sai mindud teadmatuses hetkevormi kohta.Ei osanud umbes ka pakkuda mis tempoga võiks alguses leekima panna.Ega siis midagi kuna stardigrupp oli ka hea siis võiks õelda ,et olin peaaegu esireas. Kuna enne esimese kilomeetri lõppu oli veel ka korralik allamägejooks siis peaaegu oleks oma kilomeetri rekordi seal teinud:) Samas hinge võttis ikka kinni küll. 3 kilomeeter tuli juba väga raskelt. Õnneks tuli kohe järgi minu selle jooksu päästev kilomeeter.Oi kui mõnus oli seda sirget lipata.Oleks vaid kogu trass selline olnud ;) Vähemalt niipalju oli raja teine pool lihtsam ,et viimast tõusu võttes ei tundunudki see enam nii karm kui soojendusel olin arvanud. jalg pisut pehme oli aga lõpuga endast kedagi mööda ka ei lasknud.Aeg siis selle 7,2 km peale oli 27:44,1 ja kohaks 14. See oli ka maksimum mida täna sellelt rajalt võtta suutsin. Ütleks nüüd pisut midagi selle raja kohta ka:) Porno!! Start algas mingisuguste männitüvejuppide peal :D Siis teine kilomeeter oli rõve suurte kruusakividega lõik mis lõppes kruusamäeotsa ronimisega. Kolmandal km olin liiga süsi ja ei mäleta seda lõiku. 4 km oli suurepärane. Siis tuli sellest samast kruusamäest veel alla laskuda mis on võistluskiiruse juures ikka päris ohtlik tegevus.Ok ei virise rohkem raja kallal.
Mis siis edasi? Vist Harku järvele tiiru tegema. Tänase jooksu teise poole kiirus näitas ,et uus isiklik on vägagi tõenäoline. Samas hästi on meeles ka eelmise aasta põrumine.Lisaks võiks minna pühapäeval vaatama kuidas kõvad mehed Saue kandis mudas müttavad Kõva mehe jooksul.

Kommentaare ei ole: