laupäev, 13. juuni 2009

Neljast neli

Peale tänast jooksu ümber harku järve on statistika selline ,et 4 starti ja neli rekordit.Kuigi pole varem ramirenti jooksnud siis võtaks ikka selle 3ndaks rajarekordiks:). Kindlasti oleks täna saanud pisut paremini joosta kui oleks tahtmist olnud stardis tükk maad ettepoole trügida.Aga proovisin vahelduseks ka seda tagantpoolt stardi mõnu. Loeks seda siis maratoni esimeste kilomeetrite trenniks kus tuleb samamoodi slaalomit joosta.
Esimene kilomeeter oli siis siblimist küll.Kilomeetri lõpus veel Tõnu ei pakkunud viisakusest teed ka ja e tahtnud kuidagi mööda lasta...seepärast siis aeg 4:10. Oli üks aeglane kilomeeter veel.Seal võsas hanereas jooksmine tuli 3:51.Aga ülejäänud olid alla 3:40. Kuigi isiklik rekord paranes 24 sekundiga siis kui selle esimese kilomeetri pisut ümber arvutaks oleks võinud parandus olla isegi 40+ sekundit.Lõplikuks ajaks siis täna oli 23:46 ja kohaks 70. Jooksu tulemused leiab siit
Kuigi tänane ilm oli harku järve ümber udune ja 14 kraadiga siis vetelpäästeputka küljes kõlkuv punane lipp ei seganud küll hooaja esimest väliujumist teha.Ok ok ujumiseks on seda raske nimetada aga 16 kraadi kannatas paar korda vette hüpata ja välja tulla küll.
Nüüd pisut tossuotsingutest ka.Eile siis märkasin ülemiste sportlandis Asics trainereid müügil.Täna üritasin neid leida rocca ja kristiine sportlandist kuid seal neid pole.Nüüd siis peab mõtlema kas osta 1700 eest ära või oodata veel pisut:) Kuigi olen seni treeningud 3 paari tossude vahele ära jaotanud siis ikkagi viimase paari ostust on pool aastat möödas ja peaks hakkama uusi muretsema.
Eile tegin veel vähemalt selle ostu et apteegis käisin magneesiumi järel. Kuna nädala keskel mingil kummalisel hetkel krambi taoline asjandus jalga lõi ja veel järgmine päev ka mingis asendis oli kuidagi imelik tunne siis paari inimese soovitusel tarbida magneesiumi sain apteegist sihukese topsitäie nagu Magvit B6. Eks katsetame järgi.
Lõpetuseks pisut jalkajuttu ka.Viimase aastaga minu silmis tunduvalt populaarsemaks saanud hispaania suurklubi on jälle muutumas sama mõtetuks tähtede tiimiks nagu oli mõned aastad tagasi.Terve hunnik tähti kelledest pooled istuvad üle poole hooaja vahetusmängijate pingil.Kui nüüd läheb lõpuni ka Villa tehing siis kes panna ründesse? Raul,Saviola,van Nistelrooy,Huntelaar või Villa.Kuna poolkaitses on ka valik meestevahel suur:Sneijder,van der Vaart,Ronaldo,Kaka,Guti,Robben siis ,et kõik tähend piisavalt mängida saaks siis pakuks välja formatsiooni 2 kaitsjaga 2-4-4.Ainuke kindel koht tundub olevat Casillas'el. Ja ülejäänud poolkaitsjad ja ründajad võivad mängude ajal soojendusdressi alla võistlusvormi mitte pannagi..niikuinii väljakule pääsemise protsent on väga väike.Aga võib ju juhtuda ,et ma eksin ka:D Kui see vaid nii oleks siis oleks ju kõik igati ok! Aga vat seda enne ei usu kui hooaeg alanud ja oma silmaga näen!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Muide, otsisin minagi Asicsi Trainereid. Ülemistest leidsin, aga seal on ainult üks paar järel ja nr 41,5.

Ain Talts ütles ...

tänud infi eest! Ega ei ole kursis kas Pirita weat spordis ei või neid olla? Tundub ,et vist peab tõesti üle lahe sõitma neid ostma:)

Tõnu ütles ...

Kas aasta lõpuks on eesmärgiks "Kümnest kümme?" Sinu hetkevormi juures ma selles ei kahtleks :)

Ain Talts ütles ...

Eip peaeesmärk on siiski seotud maratoniga ja ka Tallinna sügisjooksu poolik on tõsiseltvõetavam eesmärk.

Tõnu ütles ...

Ja kas alla 3h...? on see aasta kavas veel? või järgimise viisaasataku plaan? P.S. Tuleks heameelega 3h piiri langemisele kaasa elama :-)