teisipäev, 5. jaanuar 2010

Talverõõmud

Täna hommikul kui üles ärkasin ja voodist välja end ajasin tekkis kohe küsimus ,et kes mind peksnud on?:) Kõik kohad olid kanged ja valutasid.Siis meenus ahjaa see oli see hokimäng.
Pühapäeval käisime siis hokit mängimas.Ilm oli ilus päikseline...kraade oli piisavalt -15 ümber ja jääplats oli ka täitsa olemas:) Jäi üle vaid loota,et mulle ka mõni hokikaigas jagub.Ei tegelikult oli lahe. Niikui mehed kohale jõudsid siis esimese asjana löödi lumme 4 hõbedast termost.Siis pisut lumerookimist ja põhiüritusena tuli pisut üle 2 tunni litri taga ajamist.Seda pulli tegin ma küll viimati kooliajal ja isegi mitte viimastes klassides .Nii ,et pakun julgelt 15 aastat tagasi.Uskumatu.Muidugi sarnast mängu on hiljemgi mängitud seda saalihokit,aga see törts teine teema,seal vähemalt kindel jalgealune on.Mida siis seekordne hoki õpetas? Jääle kukkuda võib olla valus!(Järgmine päev) Litriga pihta saamine võib olla valus(kohe ja jällegi järgmine päev) Enesekaitsevahendid peavad olema korralikud(järgmine kord rullin papi ümber säärte:)) ja lõpuks seda ,et kui väljakut ümbritseb lumevall siis seinasöödud ei pruugi välja tulla.Mis oli selel mängu juures veel tore ,et kuigi kaks kolmandikku olin nulli peal siis lõpukolmandikul kobistasin isegi mõne värava imekombel sisse.
Aga nüüd peaks end pisut sellistest ohtlikest asjadest eemal hoidma ja natuke haavu lakkuma...ehk planeeritav järgmise nädala matk nii hull pole,kuigi miski pole võimatu sest mere ääres võib ka jääd leiduda:)

Kommentaare ei ole: