pühapäev, 28. märts 2010

Nädal peale maratoni

Polegi peale maratoni nii varakult nii hästi liikuma saanud.Neljapäeval tegin esimese jooksuotsa.Esialgu kergelt umbes pool tunnikest.Laupäeval kasutasin head ilma ära ja ajasin jalgratta talvevarjupaigast välja ning tegin esimese sadulagaharjumis sõidu.Ning täna pühapäeval juba 10K ning pisut jõudu takkaotsa.Kergliiklusteed hakkavad ka juba lumekatte alt vabanema ning varsti tuleb juba rulluiski piiluma hakata:) Täna sai siis päeval tugitooli sporti ka kõvasti harrastatud.Kõigepealt soome meistrivõistlused suusatamises.Üle 200 osavõtja neil meistrivõistlusel ja 50 kilomeetris!!! Selle peale ütleks vaid unbelievable.Ja kui vaadata Eesti suusaliidu lehekülje pealt siis meil sama distants(vahe ainult see,et meil oli ühisstardist)ja lõpetajaid 14 ,katkestajaid 2 :D Peale suuska näitas veel soomest krossijooksu MM'i kokkuvõtet.masendav ülekaal keenia kodanikelt.Eriti noorte seas kus tehti päris puhas töö.
Järgmine nädal võiks ka pisut sooja ja vihmavaba ilma tulla.Saaks veel pisut ratast vändata.Aga jooksumahtusid tuleb vaikselt jälle tõstma hakata.Viljandi järvekas pole enam ju kaugel:) Ja ehk mõni üritus veel.

1 kommentaar:

Riku ütles ...

Soome meistrikad 50K suusas olid pullid jah. Eriti karm oli üks mees, sünniaasta 1949, sõitis paaristõuget ainult, pidamist alla ei pannud ja kõige huvitavam et selle paarisaja osaleja seas oli ta üsna keskmine mees. Nime küll ei mäleta, aga mingi 35 kildil kaotas veel tolle hetke liidrile mingi 20 minutit. Siis vajus silm pooleks tunniks kinni :-)
Ja tase on neil ka hea, kui mingi maailmakarika etapi võidumees Heikinen ei jõua esikümpi. Ja sprinterid neil ka head, mu arust olid teine kolmas mees sprindikoondise mehed.
sellised tähelepanekud siis :-)