kolmapäev, 18. jaanuar 2012

Tagasi "vanade" susside juurde

Niisiis tänasest alates olen tagasi põhitreening jalatsina Asics ds trainerite juures.Viimane paar mis tollest mudelist sai soetatud oli vist 2007 aastal ja nendega jooksin ka debüütmaratoni Amsterdamis. Siis kadusid need vahepeal Eesti poelettidelt ja sai tutvust tehtud Mizunode ja Nikedega. Tegelikult hakkasin juba eelmise aasta sügisel Asicsite tagasitulekut tegema kui sai offroadideks gel Fujid sebitud.
Kevadised plaanid? Hmm kindlasti ikka maraton joosta, aga kus? Ok ütleme nii ,et aeg on paika pandud...22 aprill. ja valiksõelal on Krakow, Zürich, Leipzig ja Linz. samal kuupäeval on ka Madriidis, aga pelgan pisut aprilli lõppu temperatuure Hispaanias. Üks lemmikvariantidest on Linz. Ei tea miks ,aga juba mitu aastat on ta kevadisel valiksõelal olnud. Äkki Viini kordaläinud jooksu pärast.sama riik ikkagi ju.Üks Eestist minemisel sobivaks asukohaks oleks ka Düsseldorfi oma 29ndal apriilil, kuid see jääks juba Viljandi järvetiiru segama. Kevadel osaleks hea meelega ka Libahundi otsingutel, aga selleks on vaja Riku kutset.Jägala kant pole vist päris nõva männimetsaga võrreldav, aga sel aastal on lootus ,et äkki saaks 100% tervena sellele üritusele peale minna.
Senistest trennidest niipalju ,et hetkel olen suutnud jalahädasid vältida ja tänane 105 minutit lumes müdistada oli igati bueno. vahepeal isegi salamisi lootsin ,et äkki sel aastal ei tule lumi maha (v.a need päevad kui totaalset padukat trenni ajal tuli ja mitu korda sügavale lompi astusin), aga nii hästi jooksusõpradel siiski ei läinud.
Kokkuvõtteks ütleksin, et uuel hooajal on esialgu veel motivatsioon väga kõrge ja lootus kevadel eelmise aasta aeg üle lüüa;)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

No-no-no ... see on nüüd küll ilmselge faktiviga. Asics DS-Trainerid pole Eesti poodidest aastate 2007 kuni 2012 kuhugi kadunud. Selle tõestuseks on mul vähemalt neli paari DS-Trainereid, mis on ostetud just Eesti poodidest (pole "internetipoemees"). Jooksmiseks pole enam parimad, aga tõestusmaterjaliks sobivad küll. Võin Sulle pärandada.
Niiet ära aja lugejate päid sassi.