neljapäev, 10. aprill 2014

Eksisin ära o-radadele

Pühapäeval mõtlesin ,et ilus ilm ja peaks jooksurutiini miskit huvitavat lisa sisse tooma. Kuna olin juba ammu plaani pidanud tutvuda MOBO'ga, siis saigi otsustatud minna orienteeruma. Valisin kodule kõige lähema raja- Pirgu terviseradadel. Sattusin sinna esimest korda. Jättis vägagi positiivse mulje (Ranno kui liikuma saad siis võin Sullegi neid radu tutvustada :)) Esimeste punktide juures oli probleem telefoniga koodi lugemine....pärast sain nipi kätte. Karjääris orienteerumisel on see võlu, et kohati on huvitavad kanalid juurde tehtud. Kuna arvasin, et aasta esimese ujumise jaoks on liiga vara siis tegin korraliku ringi.Aga oli toredad 80 minutit maastikul. Probleemi valmistasid natuke kaks punkti, aga lõpuks sai kõik leitud. Teinekordki MOBO radadele orienteeruma :) Kuna võssis tuiskamise ajal jäi silma hunnik sinililli siis tegin pärast veel väikse jalutuskäigu ja korjasin peotäie :)
Kuna pühapäevast oli hammas verele aetud siis EOL'i lehte silmitsedes ja päevakutel silma peal hoides hakkas silma Raplamaa o-päevak, siis täna olin Raplas kohas kaarti ja SI pulka nõudmas :) Ära ei eksinud, kõik punktid võetud jõudsin ka lõppu. Siiski kahe punktiga panin totaalselt ämbrisse :) Esimene oli nii lollakas viga,et ajas ennastki pärast muigama. Teise tohutu ajakaotuse ajan oskamatuse süüks.harjumatu oli ka 1:5000 kaart. Aga tunnike Rapla vahel, jalad sain märjaks ja oma selle aastase päevaku kirja.Ei veel ei ole isu täis....loodan mõnel päeval veel kaardiga metsa jõuda.Huvitav kui kahel päevakul ära käin kas siis mõne mehe arvates olen end ületanud? ;)


Lisaks nüüd siis ka tulemuste lehe. Hehh, olin M21 raja ainuke osaleja. Õnneks läbisid M40 sama raja ja on vähemalt võrdlus olemas.Eelpool mainitud kahes punktis siis kaotasin ühes 4 minutit ja teises 9 minutit.Lisaks võib veel kahes punktis minutilist kaotust liigseks ajakaoks lugeda. Ülejäänu kaotuse liigitaksin oma kaardi lugemisoskamatuse ja viletsa jooksuvormi süüks :)


Kommentaare ei ole: