neljapäev, 1. mai 2008

79.Suurjooks ümber Viljandi järve.

See oli siis see ajalooline jooks kus vastne kodanik Vjatseslav sai oma esimese Eesti meistrivõistluste medali.Seekord küll pronksise ,aga medal seegi.Muidugi Pavel oli klass omaette.Head vormi näitas ka uus rajarekord.Kahju muidugi et tal see hea minek Hamburgis realiseerimata jäi.
Mis puutub minu sooritusse siis peaasi ,et ise rahule jäin:) Muidugi kõik algas meeldiva üllatusega numbri kättesaamisel:)Korraldajad polnudki mind viimasesse gruppi kepikõndijate keskele paigutanud vaid sain numbri ikka vastavalt eelmise aasta tulemusele.Ilm oli muidugi ka suurepärane sai siis selle aasta esimene lühikese dressi jooks tehtud:)Kui uskuda silti mis oli teiselpool järve kus oli kirjas et pool maad on läbitud siis esimese poole aeg mul täpselt 22 minutit. Kui uskuda seda siis teisel distantsi poolel kaotasin kokku 2 ja pool minutit.See on ikka vägagi kahtlane.Üldjoontes võib õelda et see isikliku rekordi parandus 2 minuti ja 40 sekundiga on ikka täielikult tänu esimese poole paremusele võrreldes eelmise aastaga.Teine pool sarnaselt eelmise nädala taguse rabajooksuga kulges samas graafikus eelmise aasta jooksuga.Viskan siia siis seekordki võrdlusgraafiku 2 aasta vahel.Esialgsete andmete järgi paranes mu lõppkoht eelmise aastaga võrreldes ligi 100 kohta.Nii,et järgmine aasta võtame siis sihiks esisaja. Nüüd on siis see koht kus tuleks hakata väitma et terve jalaga oleks minut kaks kiiremini jooksnud.Tegelikult jooksu ajal polnud jalal häda midagi:) ,aga peale jooksu oli küll ikka jube. Loodan nädalaga terveks asja saada...kui ei siis jääb Tartusse minemata.
Ja nüüd siis tänase päeva kasulikum inff(selle stardis trügimisest pole vaja enam rääkida..selle kasulikkust ma tean, aga veel piisavalt ei praktiseeri) Nagu ma aru sain ja kuulsin on vaja tehnilisi nüansse lihvida.Alustame siis käte töö aktiviseerimisega.Eks nüüd siis ole midagi millele trennis esialgu rohkem tähelepanu pöörata:)

1 kommentaar:

Riku ütles ...

Kõigepealt muidugi õnnitlused IR puhul! Aga olgem ausad - vorm on ikka sitt, nagu ma ütlesin :-).
Minu nägemuses oleks pidanud ikka mintsa kiirem olema, et oma järvejooksude sarja eesmärk saavutada. Pane nüüd sellele 46-le juurde 24 (Harku), 42 (Otepää) ja 53 (Ülemiste). Kokku tuleb seega täpselt 2.45.25 :-(
Pealegi Otepää 42 sellise vormiga on utoopia.
Ja maratoni eesmärgist ma parem ei räägi hetkel. Saia vormiga minnes võiks maratonile ju võileivad kaasa võtta :)
Selle Tartu kohta tahtsin küsida, et mis sinna ikka minna, seal ju ainult Aurakeskus. Seal muidugi saaks kätetööd päris hästi harjutada, kohe erinevates stiilides :-)
Anna siis analüüsist teada - miks viimaste jooksude viimased kildid on olnud samal tasemel kui mullu?