reede, 2. jaanuar 2009

Uus aasta ,uued eesmärgid.

Head uut aastat siis veelkord!
Juba poolteist kuud küsitakse minult uue hooaja eesmärke.Need olid juba jupp aega olemas aga avalikustamisega ootasin uue aastani :) Sellel aastal on neid 3 (ülejäänud väiksemad sarjade ja üksikjooksude õnnestumine on boonus;)) Alustame siis seekord tähtsuse poolest alumisest otsast:
3) 10 km - Maksimum mille tahaks sel aastal kätte saada on 37:00 ja uuendusena sel aastal on ka miinimumplaan(varuvariant) 38:00. Juhul kui ikka kevadisest maratonist asja saab ja mind õnnestub sügisesse Berliini ära rääkida siis see kümne kilomeetri rekordiparandusüritus on kavas 13 september Tallinna Sügisjooksul.Aga veel on väga väiksed võimalused üritada ka kevadel Haapsalus või Valgas.Aga lubadus on ,et 40 minuti piir kukub:)
2)21,1km - Mnjahh julge hundi rind on rasvane või jalad vigased...1.23.00 ja miinimum 1:24.00.Toome jälle Berliini mängu:) Kui ma juhtun sinna mitte minema siis Tallinna Sügisjooksul saab näha milleks võimeline olen. Aga Berliini puhul kardan et kui Keilas juhtub olema sarnane ilm möödunud aastaga siis hooaja lõpukokkuvõttes ütlen kahju kuid...
1) Maraton (42km195m) - 2:55:00 ja miinimum on ikka veel see maagiline 3 tunni piir. Usun ,et valmis olen ründama neid piire paremini sügisel samas pole ju kevadel jooksnud. Toon siia võimalikud ürituse variandid :Zermatt;) ok ok tegelt on need Berliin , Amsterdam , Frankfurt,Milano või Firenze.

2 kommentaari:

Helen ütles ...

Tere!
Avastasin just rõõmuga sinu blogi - nii tore on jooksuinimeste mõtteid lugeda. Ise jooksen aktiivselt pisut üle aasta, eelmisel kevadel läbisin ka esimese maratoni Stockholmis. Järgmiseks sügiseks plaanis Amsterdam. Jään huviga su tegemisi jälgima ja edu oma eesmärkide täitmisel!

Ain Talts ütles ...

Tänud!:) Tore avastada ,et on ka teisi lugejaid peale enda ja veel mõne.Amsterdam on hea valik kui ei juhtu just väga tuuline olema.Eks ma siis üritan aegajalt siia midagi kirjutada ka ,et päris igavaks ei muutuks vanu kirjutisi korduvalt lugedes;)