neljapäev, 24. september 2009

Joostes vihmas

Ei mäletagi millal viimati sai korralikus vihmas joostud nii ,et pärast trenni ikka tõsiselt läbimärg oled.Lihtsalt vedanud sel aastal vist:) Igatahes täna oli see õhtukui sai seda mõnu jälle tunda:) Kuni 45 minutit oli igati Ok.Sellele mõõduka tugevusega vihmale pidas varustus ilusti vastu nii ,et päris kuiv oli veel olla.Aga viimased 15 minutit hakkas täiega kallama ja siis vettis juba kõik.Viimnegi riidetükk mis seljas oli. Aga mõnus oli :)Pisike värskendus.
Loodaks ,et pühapäeval normaalne ilm on ja saab ikka nagu plaanis rattaga EMV maratoni kaema minna.Kuigi jooksufoorumis käib arutelu Riku võimalustest meistritiitlile ja osalemisest siis millegipärast ta starti ei kipu ;) Ega iga kainelt mõtlev inimene peaks sellele järeldusele jõudma ,et nädal pärast eelmist maratoni just Eesti meisttritiitlit püüdma ei lähe.Ja üleüldse kui ka osaleks siis ilma litsentsita tiitlit niikuinii ei saaks :D
Homme tuleb jooksust väike puhkepäev,samas mingi liigutamiskuuri teen.Eks homme näeb missuguse...

1 kommentaar:

Riku ütles ...

Kaine mõistus tuleb alati kasuks ja mu kaine mõistus ütleb, et ega ma ikka jookse küll nädalase vahega kahte maratoni.

Üldiselt aastaid teadsin ma ühte "lolli" jooksumeest. Nüüd jooksufoorumit lugedes tuleb välja, et neid on terve trobikond. Ei saagi aru kuidas nad paljunevad? Mingi soodustav keskond? Aeg selline?
Koolid ju veel töötavad ja interneti ajastu ka paar kümnendit juba kestnud. Vajalik info peaks nagu kättesaadav olema, aga miskipärast mõningate päädeni see ei jõua. 20-e aastane võiks juba ise väheke matsu jagada, aga jooksufoorumi põhjal tundub, et ega ikka jaga küll.

Kui selline on Eesti jooksu tulevik, siis on küll jama majas. Mitte mul muidugi :-)