reede, 10. aprill 2009

Paul Tergat:"In my case, I would say only 1 quarter is the physical aspect, 3 quarters concern the mental part"

Kuna 9 päeva on veel maratonini aega siis ütleksin ,et füüsilise poole pealt pole enam eriti midagi teha.Kuna Paul väidab et vaimsest valmisolekust sõltub nii palju siis tuleb veel viimast võtta ,et vaimuga kõik korda saaks.Nagu Riku eelmise postituse viimases kommentaaris mainis siis vaja on usku endasse.Usun,et see probleem on lahendatav:) Toreda üllatuse suutis tööandja ka valmistada õeldes ,et neljapäeval (4 päeva enne starti) on meil tervisekontroll. Paberil selgelt kirjas ,et tahavad ka veenist verd saada. Aga sellega pole probleemi.nagu enamus teab on Austrias Viinist 300 km kaugusel Ramsaus üks pansion kus toast number 8 saab kohe uue värske hapnikurikka vere asemele;) Nii ,et see probleem ka lahendatud:)
Xdreami ettevalmistus sujub ka probleemideta.Ma olen juba lausa 2 korda sel aastal rattasadulas istunud.Teise korra ajal sättisin isegi istme õigele kõrgusele:)Lootus on ,et Tõnu ainult ei arvesta minuga rattakaardi lugemisel ..ma ju vaevalt jooksuajal kaardiga hakkama saan:)
Ilm viinis hetkel väidetavalt +18 kraadi ja päeva max +21...kui nii edasi läheb siis võib rannariided vist kaasa võtta ja Doonau äärde randa minna.
Ülehomme üritame siis haapsalus hooaja avastardi teha ja enne kõht ikka pashat punni täis:)
Samuel Wanjiru stiilinäide Granollersi poolmaratonil.Pole just maailmarekordi valdajale kohane aeg(1:01:13), aga eks maratoni olümpiavõtja varsti näitab milleks ta võimeline on...äkki Londonis?

1 kommentaar:

Riku ütles ...

Hiilgavast 10K jooksust ei tule sõnakestki??? Dopingu kontrolli ei õnnestunud läbida?? Või hõbe pole piisav põhjus?
Ma veel pildistasin ja puha.
Hooaja esimesel võistlusel kohe üks eesmärkidest täita ... paremat starti annab ju teha.

Üldiselt peaks nüüd eneseusuga kõik korras olema. Lähes kahe minutiline 10K isikliku rekordi parandus peaks olema hea põhi maratoni uueks isiklikuks rekordiks. Nüüd veel laadida, puhata ja tervena püsida - muud polegi teha vaja.
Mina igastahes ootan aega 2.57 juba :-)