reede, 17. aprill 2009

Viinis

Ega ei mäletagi nii raputavat lendu kui Riiast Viini. Viinis vöttis meid muidugi vastu vihmasabin.Mis oli aga mööduv nähtus peale rongisöitu lennujaamast kesklinna.Hotell Geblergasse(loe:Gebrselassie) on igati bro! Meile on jäetud nurgapealne penthouse koos ilusa suure röduga ja lipuvardaga.Kuna Eesti lipp maha ununes siis homme sebin värvipliiatsid ja valge paberi ja teen lipu mis sinna vardasse heisata:D
Esimese päeva kavasse jäi ka messi külastus ja stardimaterjalide väljavötmine.Mess oli pisike...vöibolla isegi pisem kui Amsterdamis oli;) Aga nännikott oli suur ;) Viinis tundub juba täitsa kevadine olevat.Lilled öitsevad,puud on lehtes,inimesed käivad lühikeste pükste ja pluusiga.Viini paksemini riietatud isik olen vist mina;)
Homne plaan on siis hommikul viimane jooks teha ning päeval pisut vanalinnas kolistada ja stardi/finishipaik üle vaadata.
Tänaseks löpetan sissekande Viinist.
PS. Saksa klaviatuur on bullshit.Ma ei leidnud ätt'igi;) pidin copy/paste'ma ja nüüd otsisin igrekit mis on vasakul all ääres z'ga kohad vahetanud:)

Kommentaare ei ole: