esmaspäev, 27. aprill 2009

Seiklusspordisarja xdream avavõistlusel

Seiklust oli , aga vat sporti mina küll seekord ei suutnud teha. Kõige hullem seis oli ratta seljas.Ei teagi milles asi oli...kas tõesti üldse ei jõua ratast sõita või mängis pisikene taastumisajanappus ka oma rolli.
Algus oli kohe huvitav.Kuna eelmine hooaeg sarjas vahele jäi siis esimene pilk kaardile ja hämmeldus ,et mis nüüd tegema peab?:) Esimesel jalgsi orienteerumislõigul.Kus iga võistkonna liige pidi 2 punkti läbima oli järjekordne hämminguhetk- tuli kibekiiresti meelde tuletama orienteerumisoskust:) Vähemalt jalad sai kohe märjaks...jahutus missugune.Edasi tuli samad punktid veel kord 3kesi läbida ja siis taaskord ratta selga. Selle rattaetapi lõpuks olin juba suht läbi.Õnneks tuli pisut jalgsi maastiku läbimist otsa. Aga ega sealgi eriti parem ei hakanud.Maastik oli ka ikka päris künklik ja 3 tunni läbimisel ühest tõusunukist üles ronides oli tunda ,et varsti on krambipoisid kallal :) Õnneks rattasõitu see eriti ei sega. Sest seda ma ju niikuinii ei jõudnud teha:) Kõigepealt tuli 2 punkti läbida odomeetrit ja juhendit. Ja peale seda veel viimane vastutuule lõik Paunküla veehoidla poole kanali äärt pidi.Ütleme nii ,et selle rattaetapi lõpuks oli mul juba surm silme ees. Ja kohe otsa tuli uus jubedus.Senise xdreami karjääri jubedaim lisaülesanne- ronida mööda treppi posti otsa seal tõusta pisikesele platvormile püsti ja siis hüpata kangi külge rippu. Post värises ...jalad värisesid ..kuidagi sain seal posti otsas püsti ja kuidagi ka kangi külge ja mis kõigetähtsam, et 20 lisaminutist sai hoidutud. Edasi läks siis kanuutamiseks.Polnudki ammu mere peal kanuutanud...või vähemalt laine oli sama nagu merel. Kanuu kokkuvõtteks ütleks ,et mingi hetk kramp ei lasknud ühel jalal kanuus kõveralt olla pidi ees sirgelt nagu pulk olema,aga see oli ainult 5 minutit. Vaatamata üritustele kanuud ka ümber keerata ei suutnud. Lõpuks leidsime vist kõik punktid ka üles. Jäi üle veel vibulask ja finish. Jõudsimegi enne pimedat tagasi. Sai leiget sauna ja külma vett ka:)
Pisut jooksujuttu ka.Homem peaks siis lõpuks esimese maratonijärgse jooksutreeningu tegema. Võtsin pisut rohkem vaba aega kui peale Berliini. Kuigi jalad tunduvad paremad kui berliini järgselt siis xdreami esimesed jooksusammud just eriti toredad polnud.Pärast polnud enam vigagi. Samas tegin ka lõpliku otsuse nagu juba varem plaanisin ,et Viljandi järvejooks jääb sel aastal minul küll jooksmata.Niisama lonkima ka ei viitsi minna.Lähen vist küll kohale ,aga esmakordselt siis pealtvaatajana.
Ei teagi veel milline järgmine võistlus võiks olla kus osa võtta.Mingid mõtted liiguvad Loskutovi jooksule Valgas, eks mõtleb veel...

Kommentaare ei ole: